Önkéntesség

Intézményükben lehetőséged van az önkéntes programunkban való részvételhez akár az iskolai közösségi szolgálat keretein belül akár, mint közérdekű önkéntes.

Az iskolai közösségi szolgálat, nem jelenthet terhet, ha nálunk szívesen végzed, mert ez által nyert fejlődésed örömmel tölt el!” Az iroda folyamatosan az aktuális időszakoknak, programoknak megfelelőn kínál középiskolás diákok részére önkéntességi lehetőségeket.

Kérlek ezt keresd az aktualitásoknál vagy érdeklődj az iroda munkatársainál!

Ugródeszka Önkéntes programot” elsősorban olyan fiatal szakemberek részére gondoltuk létrehozni, akiknek végzettségük fiatalokhoz köthető vagy érdeklődése ehhez a tevékenységhez közel áll és affinitást éreznek a fiatalokkal való foglalkozáshoz. Az iskolapadokból kikerülő fiatalok gyakran szembesülnek azzal a ténnyel, hogy szakmai gyakorlat hiányában munkavállalóként nem alkalmazzák őket. A nálunk eltöltött időt kérésre, akár minősítetten is igazolni tudjuk.

 Az önkéntesség további nagy előnyének tartjuk, hogy a munkahelyi elkötelezettség előtt szembesülhet azzal a ténnyel, hogy erre a tevékenységre alkalmas –e. A közös munka egy olyan szűrő és tapasztalatszerzés, amely a későbbi kudarcoktól megkímélve, képessé teszi az önkéntest megerősödve, tudatosan hivatást választani.

 


KAPCSOLAT

CÉLPONT IFJÚSÁGI INFORMÁCIÓS ÉS TANÁCSADÓ IRODA

Cím: Miskolc, 3530 Arany János utca 29-35

Telefon: 46/509-959

E-mail: ificelpont@gmail.com

Nyitva tartás:

H-K-CS 10:00 - 16:00
SZ 10:00 - 18:00
P 10:00 - 14:00

A Tiszai pályaudvar felé közlekedő villamos Centrumnál található megállójától indulj el a Tulipán -tömb és a K&H bank közötti közön a volt Mesecukrászda felé! Amint kiérkeztél a térre, ha már látni azt a 10 emeletes bérházat jobb kézre, amelynek az aljában több üzlettel egyetemben, a Kincses ékszerbolt mellett láthatók a zöld szalagfüggönyökkel díszített, fekete-napsárga ajtók! Irodánk ajtaján belépve tárul fel előtted a lehetőségek tárháza.